LADO - Ena sama ljubezen (avtorizirana biografija) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

LADO - Ena sama ljubezen (avtorizirana biografija)

Pri Založbi Mladiki je izšla biografija zimzelenega šansonjerja, velikega umetnika Lada Leskovarja. Biografijo z naslovom LADO - ena sama ljubezen je po pripovedi Lada Leskovarja zapisal drugi vsestranski umetnik - pesnik, pisatelj in prevajalec - Matej Krajnc. S to knjigo je Lado obeležil 60-letnico svojega glasbenega delovanja.

"Kljub grobosti in kritičnosti je ljubezen eden od pojmov, do katerega nisem kritičen," Leskovar pojasni naslov. Ljubezen, ta nadvse 'čuden' občutek, katerega obstoj veliko ljudi tako ali drugače negira, Lado interpretira drugače, po svoje: "Pravijo, da ljubezen mine, in s tem se dokazano strinjam."

Šele med branjem boste Lada in njegovo ustvarjanje lahko zares spoznali! S to knjigo je Lado dosegel vrh svojega umetniškega ustvarjanja!