Količina:

0


Znesek:

0,00

Avtorica in vizionarka Louise L. Hay je poslovila v 91. letu starosti

Louise L. Hay, motivatorka, avtorica, predavateljica in duhovna učiteljica je umrla v miru, na svojem domu, obkrožena z najdražjimi, so zapisali na njeni Facebook strani.

S svojimi pozitivnimi mislimi se je dotaknila številnih ljudi. Njeno podjetje Hay House bo tudi v prihodnje izdajalo projekte, ki bodo temeljili na njenem nauku za izboljšanje samopodobe. Med njenimi največjimi uspešnicami je knjiga Življenje je tvoje, sledi ji knjiga Pisma Louise: Poiščite odgovore v sebi, Telo je tvoje, Moč je v tebi, Misli srca in številne druge. Sicer pa je objavila 17 knjig o samopomoči.

Louise L. Hay je s svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih je govorila o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni. Veljala za pravo ikono samopomoči, širila je svojo filozofijo, ki jo je sprejelo veliko ljudi - trdila je, da način našega razmišljanja oblikuje naš svet.

Louise Lynn Hay se je rodila oktobra 1926 v Los Angelesu revni materi, ki se je ponovno poročila. Louise je v večih intervjujih pripovedovala o tem, kako nasilen je bil njen očim in kako je izvajal psihično nasilje nad njo in njeno materjo. Ko je dopolnila komaj pet let, pa jo je posilil sosed. Pri 15ih letih je pustila šolo, leto kasneje je zanosila in svojo prvorojenko oddala v posvojitev. Kasneje je v New Yorku delala kot model, poročila se je s poslovnežem Andrewom Hay, ta pa jo je po 14ih letih zakona zapustil zaradi druge ženske. Njeno težko življenje, krute izkušnje so jo postavile na pot samozdravljenja. Postala je ena izmed največjih učiteljev življenja na svetu. Svojo zgodbo je delila z drugimi in na lastni koži dokazala, da človek s pozitivnim razmišljanjem in pozitivnimi afirmacijami lahko spremeni marsikaj.