Zgodbe najstnikov iz prve roke - to je uspešnica 'Čez potok, ne čez most'! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe najstnikov iz prve roke - to je uspešnica 'Čez potok, ne čez most'!

*USPEŠNICA!* Čarobne in malce odbite ilustracije ob zgodbah najstnikov iz prve roke - to je 'Čez potok, ne čez most'. 

Norveška avtorica Linn Skåber se je pogovarjala z mladimi in zapisala njihove neusmiljeno iskrene zgodbe. Skozi zapise o mozoljih, zaljubljenosti, zabavah, kilogramih, sramu, tesnobi, nerodnostih, izgubi in strahovih se je izoblikovala še kako poznana podoba težkih časov na prehodu v odraslost. Avtorica v predgovoru nadvse izvirno definira obdobje najstništva – takole pravi: "kakor da ti je nekdo preuredil sobo, ne da bi ti povedal, ne da bi ga prosil." Puberteta ni le čas izrazitih hormonskih, telesnih sprememb, pač pa tudi duševnega in psihosocialnega zorenja. 

Zgodbe presenečajo, saj se mladi pričevalci zrelo in pogumno spopadajo z družinskimi in medvrstniškimi problemi, s preživetjem v sodobni družbi, kjer še kako manjka topline in varnosti. Knjiga, ki bo posrkala mlade, njihove starše pa spomnila, kako je biti mlad! Večplastna zbirka zgodb za mlade in odrasle bralce je na voljo v naši spletni knjigarni >>