Odlično sprejeta knjiga 'Joga za nosečnice' - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Odlično sprejeta knjiga 'Joga za nosečnice'

Premierna predstavitev knjige 'Joga za nosečnice' in mednarodni Festival Om (organizator Klub Devayani) sta požela velik uspeh! Napolnili so vse dvorane in navdušili gledalce.

Joga za nosečnice, ki jo je izdala Ana Kersnik Žvab, učiteljica joge z mednarodno licenco, je prvi tak slovenski priročnik. Z jogo se Ana aktivno ukvarja že osem let, ko je zanosila, je iskala primerno literaturo o jogi za nosečnice in ker je ni našla, jo priročnik spisala kar sama.

Gre za prvovrstni priročnik, ki poleg vaj vsebuje tudi dihalne tehnike, tehnike sproščanja, informacije o meditaciji med nosečnostjo in še mnogo več. Prikaz vaj je popestren z več kot 100 profesionalnimi in barvnimi fotografijami, ki zagotavljajo varno in natančno izvedbo.

"Vadba za nosečnice z Ano je odlična, saj me je pripravila na porod. Po porodu sem hitro okrevala. Po treh tednih sem se počutila, kot pred nosečnostjo. Ana, hvala ti!" (Milena)

Celoten nabor mnenj o knjigi so podali še znani slovenci:

Filip in Blaž (F&B Acrobatics) - Slovenija ima Talent
Rok Kelviša - Maneger Perpet Jazzile in uradni programer strani Joga za nosečnice
Kristina Mišović - playboy zajčica, vodja plesne skupine Mstique
Anja Baš - tekmovalka EMe in pevka
Denis Chorchyp - repar, voditelj oddaje V ringu in držvani prvak v borilnih veščinah
Živa Turk - MIss Športa Sloveniji
Laura Škvorc - Aktualna Miss Earth Slovenije
Ana Kuha - Anina Kuhinja

Več informacij o knjigi si oglejte tukaj >>