AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50% - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50%

AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50%!

Znižanje svetovno znanih vzgojnih priročnikov danskega družinskega terapevta, predavatelja in avtorja, pa tudi očeta in dedka, ki je že tri desetletja eden vodilnih avtorjev v razpravi o vzgoji otrok.
Njegova prva knjiga za starše in nasploh odrasle »Kompetentni otrok« je prevedena v trinajst jezikov in razprodana v več kot 250.000 izvodih. Med skandinavskimi starši še danes, desetletje po izidu, velja za »biblijo« vzgoje.

V sklopu akcije smo znižali kar pet Juulovih knjižnih izdaj >>

"Juul je žarek svetlobe v sodobni pedagogiki. Drugače kot mnogi njegovi kolegi ne poudarja težav, temveč opozarja na vire, po katerih lahko posežemo za kakovosten odnos z otroki."
(Der Spiegel)

"Juulove knjige so kratko malo izjemne! Obvezno branje za vse, ki imajo tako ali drugače opravka z otroki!"
(Center za varstvo otrok, Avstrija)

"Knjige predstavljajo pomemben vir idej za urejanje odnosov med odraslimi in otroki, obenem pa pokažejo, na kakšen način lahko odrasli s svojim odgovornim ravnanjem ustvarjajo v otrocih čut za odgovornost." (PAED Forum)