AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50% - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50%

AKCIJA na vzgojne priročnike JESPERJA JUULA! Do -50%!

Znižanje svetovno znanih vzgojnih priročnikov danskega družinskega terapevta, predavatelja in avtorja, pa tudi očeta in dedka, ki je že tri desetletja eden vodilnih avtorjev v razpravi o vzgoji otrok.
Njegova prva knjiga za starše in nasploh odrasle »Kompetentni otrok« je prevedena v trinajst jezikov in razprodana v več kot 250.000 izvodih. Med skandinavskimi starši še danes, desetletje po izidu, velja za »biblijo« vzgoje.

V sklopu akcije smo znižali kar pet Juulovih knjižnih izdaj >>

"Juul je žarek svetlobe v sodobni pedagogiki. Drugače kot mnogi njegovi kolegi ne poudarja težav, temveč opozarja na vire, po katerih lahko posežemo za kakovosten odnos z otroki."
(Der Spiegel)

"Juulove knjige so kratko malo izjemne! Obvezno branje za vse, ki imajo tako ali drugače opravka z otroki!"
(Center za varstvo otrok, Avstrija)

"Knjige predstavljajo pomemben vir idej za urejanje odnosov med odraslimi in otroki, obenem pa pokažejo, na kakšen način lahko odrasli s svojim odgovornim ravnanjem ustvarjajo v otrocih čut za odgovornost." (PAED Forum)