Košarica je prazna
Avtor: | Matthias F. Mangold |
---|---|
Založba: | Narava |
Leto izida: | 2017 |
ISBN: | 9789616893961 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
NI VESELJA DO KUHANJA? Morda ta hip res še ne – vendar ti ta knjiga lahko spremeni življenje! Kako gratinirati krompir, kako spražiti cesarski praženec, skuhati zelenjavni kari … prebereš in začneš – in končno kuhaš samostojno!
Izhodišče pa so NAJPOMEMBNEJŠI OSNOVNI RECEPTI – ki so opisani tako preprosto, da se ne more nič zalomiti. In ko enkrat obvladaš osnovo, lahko začneš preizkušati in spreminjati. Kajti iz gratiniranega krompirja, cesarskega praženca in zelenjavnega karija lahko nastane veliko več … drzni si!
V GLAVNI VLOGI: Vsak, ki se pogumno postavi za štedilnik. Torej tudi ti – sploh če je to prvič in se ti zdi, da ti ne bo uspela niti najpreprostejša jed. Dobra novica zate: Ja, zmoreš! Pokazali ti bomo, kako. Izpustili smo vse odvečno besedičenje in se osredotočili na bistvo. Samo ne obremenjuj se preveč, pa ti bo kmalu jasno, da kuhanje samo po sebi ni nič posebnega. Umetnost se začne šele, ko dobiš nekaj samozavesti. In ravno to bi ti radi vlili.
O AVTORJU:
Matthias F. Mangold, svobodni novinar, ki piše o prehrani, in član Food Editors Club, že nekaj let vodi svojo uspešno kuharsko šolo genusstur. Na tečajih skuša udeležence popeljati na njihovo lastno pot v kuhanje. V tej knjigi je odprl svojo bogato zakladnico nasvetov, zvijač, zamisli in receptov – za začetnike in naprednejše kuharje.
Trda vezava, 21,2 x 26,7 cm, 226 strani.
Dodatek: KRATKI KUHARSKI POSNETKI + 10 ZVIJAČ SAMO ZATE!
Oglejte si vseh 10 posnetkov na povezavi: http://www.zalozbanarava.si/video/
##
Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija